Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω γνωρίσει συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα»

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχθηκε στην ταράτσα του «Night Out» τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε μία απολαυστική νυχτερινή έξοδο με πολύ παιχνίδι, ανεβασμένη διάθεση και ευχάριστες εκπλήξεις! Η δημοφιλής καλεσμένη μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το GNTM, αλλά και για τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε συμμετέχοντας στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Asia Εxpress.

Με άκρως εξομολογητική διάθεση η Ζενεβιέβ αφηγήθηκε πώς μπήκε στη ζωή της η μόδα, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και μίλησε για το πώς συμπεριφέρεται στις διαπροσωπικές και στις επαγγελματικές της σχέσεις.

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

«Φρικτή συμπεριφορά έχω γνωρίσει. Συμπεριφορά που έχω γυρίσει σπίτι μου και έκλαιγα, έχω γνωρίσει. Από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας αλλά έχει πάρει το μαχαίρι του Τσάκι, σου έχει θάψει τον λάκκο, αιωνία η μνήμη σου και δεν το έχεις καταλάβει. Γιατί; Πως βρέθηκα εγώ θαμμένη τρία μέτρα κάτω από τη γη και με τον σταυρό; Δηλαδή να κάθεσαι απέναντι με χαμόγελο και να σε κερνάει και τα κόλλυβα σου! Να λες, μα τι φάση τώρα; Πως έγινε αυτό το πράγμα να τρώω τα κόλλυβα μου;», ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ μιλώντας για τους χαρακτήρες που έχει γνωρίσει.

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει «έχω κάνει λάθος», «έχω συμπεριφερθεί φρικτά». Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες «είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι». Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ», πρόσθεσε η πρώην κριτής του GNTM στη συνεχεια.

«Η οικογένεια μου μού έχει μάθει ένα πράγμα. Ότι το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος, όπου και να πιστεύεις παγκόσμια, έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει να κοιμηθείς. Εάν δεν είσαι, μην κοιμηθείς. Πάρε τηλέφωνο και πες, κατέβασε τα ρολά και απολογήσου. Δεν χειρίστηκα σωστά ούτε εμένα ούτε τον τρόπο που σου μίλησα ούτε τον τρόπο που σου φέρθηκα, συγγνώμη» πες» κατέληξε στο τέλος η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069