Ροή Ειδήσεων

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ





ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Tην Κυριακή 8 Σεπτέμβριου  ξεκίνησε επίσημα το έργο της η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης με τις αρχαιρεσίες για το Δ. Σ, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Ζούτσου, συμφώνησαν οι συνδυασμοί για συναινετική διαδικασία πλην του συνδυασμού ''Εμείς η πόλη μας'' της κ. Ειρήνης Κουνενάκη, που απείχε από την διαδικασία εκλογής Προεδρίου για το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μόνος προταθείς για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από τον συνδυασμό του κύριου Ζούτσου “Μια πόλη για όλους” ο κύριος Κωστής Σμέρος, που συνεχίζει στην θέση του Προέδρου αφού με τον ίδιο στην ίδια θέση  ολοκληρώθηκε  η θητεία της  προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Νέα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου η νεοεκλεγείσα της μείζονος αντιπολίτευσης του Συνδυασμού “Μια πόλη για όλους” του . Παναγιώτη Μερτύρη, κυρία Φιλίτσα Δασκαλάκη.
Γεν. Γραμματέας εξελέγη ο κύριος Δημήτρης Καρκούλιας από τον Συνδυασμό “Άλλη πόλη” της κ. Ραχήλ Μακρή.

Συνοψίζοντας οι Θέσεις του Προεδρείου για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι :
Προέδρος του Δ.Σ ο κύριος Κωστής Σμέρος ,
Aντιπρόεδρος η κυριά Δασκαλάκη Τριανταφυλλιά -Φιλίτσα
Γραμματέας ο κυριος Δημήτρης Καρκουλιας



Για την Οικονομική Επιτροπή
Πρόεδρος ο Δήμαρχος κύριος Θανάσης Ζούτσος
Μέλη:
Αβαρκιώτης Φώτης
Δημητριάδης Βασίλης
Λιακόπουλος Αγγελος
Μελισσά Βασιλική
Μουρτζιάπης Γεώργιος
Μερτύρης Παναγιώτης
Μακρή Ραχήλ
Κουνενάκη Ειρήνη
Αναπληρωματικοί:
Στεφανάκης Εμμ.
Δασκαλάκη Τρ.
Μήλας Κων/
Αμοργιαννού Μαρ.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Πρόεδρος ο Δήμαρχος κύριος Θανάσης Ζούτσος
Μέλη:
Ζινέλη Πόπη
Μπαξεβάνης Δημήτρης
Σταματίου Θεόδωρος
Οικονόμου Θ
Κόπτη Μήλια
Μελισσά Βασιλική
Λιακόπουλος Άγγελος
Αναπληρωματικοί:
Μουρτζιάπης γ.
Σμυρλιάδης Θεόδωρος
Χριστοφιλέας Παν.
Αμοργιαννού Μαρ.

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, οι νέοι Αντιδήμαρχοι  που ορίζονται με θητεία από 1-9-2019 έως 31-8-2020, είναι οι παρακάτω:

Φώτης Αβαρκιώτης, με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, την Πολιτική Προστασία, την συντήρηση οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων και Δημοτικών Εγκαταστάσεων, τον Δημοτικό φωτισμό και την συντήρηση και αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού εν γένει.
Επίσης, ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.
Γιώργος Μουρτζιάπης, με αρμοδιότητες την συντήρηση και ανάπτυξη Πρασίνου, την λειτουργία και συντήρηση παιδικών χαρών.
Άγγελος Λιακόπουλος, με αρμοδιότητες την κατασκευή και συντήρηση έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, ομβρίων και αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων, την εποπτεία διαδικασιών βεβαίωσης και είσπραξης οφειλών ύδρευσης, τον συντονισμό και εποπτεία Τεχνικού Συνεργείου ύδρευσης (αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης), καλής λειτουργίας αντλιοστασίων και δεξαμενών.
Επιπλέον, ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.
Εμμανουήλ Στεφανάκης, με αρμοδιότητες τις Υπηρεσίες Κοινωνικής πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας και την ανάπτυξη Εθελοντισμού και Εθελοντικών Δράσεων.
Βασιλική Μελισσά, με αρμοδιότητες τα θέματα Παιδείας και Σχολικής Στέγης, τις δράσεις Δια Βίου Μάθησης , ισότητας των φύλων και πρόληψης της παραβατικότητας, τον σχεδιασμό και την εποπτεία προγραμμάτων φροντίδας αδέσποτων ζώων καθώς και τα θέματα Δημόσιας Συγκοινωνίας.
Βασίλης Δημητριάδης, με αρμοδιότητες την Ψηφιακή Πολιτική και Καινοτόμες Υπηρεσίες, την Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Εξυπηρέτηση του πολίτη.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αβαρκιώτης Φώτιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, όταν δε απουσιάζει ή κωλύεται και αυτός, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημητριάδη Βασίλειο. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες του, ασκεί ο Δήμαρχος.
Η εφημερίδα ΖΩ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ” , εύχεται σε όλους καλή θητεία !!!!


Νίκος Φραγκούλης 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.