Θρίλερ στον Σχινιά: Βρέθηκε πτώμα να επιπλέει στην θάλασσα με ένα βαρίδι δέκα κιλών στο πόδι του.

Μια σορός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα το μεσημέρι της Κυριακής (02/06/2024) και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό.

Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (02/06/2024) ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό και τους είπε πως βλέπει να επιπλέει μια σορός κοντά στην ακτή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και ο άνδρας, γύρω στα 40-45 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στα 150 μέτρα από την ακτή.

Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν με τα ρούχα του (φορούσε φόρμα) και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών. 

Όπως ανέφερε μια γυναίκα στο newsit.gr γύρω στις 5 το απόγευμα είδαν ασθενοφόρο και αστυνομία, αλλά δεν κατάλαβαν αρχικά γιατί, ενώ η σορός ήταν στην άκρη σε κάτι βράχια.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πηγή : newsit.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069