Εδώ θα βρεις τα πάντα για την Καθαρά Δευτέρα!

Γράφει η Μαρία Δ.

Είσαι τύπος γκουρμέ; Ή μήπως παραδοσιακός; Ή σου αρέσει να τα συνδυάζεις και τα δυο;

Όποια και αν είναι η απάντηση αυτό που ζητάς για αυτή την Καθαρά Δευτέρα θα το βρεις στο Θάλασσα και Γη!

Ο Φώτης και η Ματίνα, είναι δυο καταπληκτικοί νέοι που εδώ και 6 χρόνια γεμίζουν το ψυγείο μας με εκπληκτικές πρώτες ύλες για να μαγεύουμε συνεχώς την οικογένεια και τους αγαπημένους μας! Έχουν δημιουργήσει ένα κατάστημα στην καρδιά του Μαραθώνα με τις πιο αξιόλογες επιλογές σε φρεσκοκατεψυγμένα, ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά και κάθε λογής επιλογές σε όσπρια, ψάρια και προϊόντα μπακαλικής!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Παραδοσιακά το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας κατακλύζεται από παράδοση που πολύ εύκολα οι πιο γκουρμέ τύποι μπορούν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ξεχωριστές παραλλαγές. Αλλά ακόμη και αν δεν είσαι φτασμένος σεφ, με την βοήθεια και τις μοναδικές επιλογές που θα βρεις συγκεντρωμένες στο Θάλασσα και Γη, θα εντυπωσιάσεις και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Αυτά που επιλέγω κάθε χρόνο από φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα είναι:

γαρίδες Θάλασσα και γη

Χταπόδια που κάνω ψητά με ξύδι στο αλουμινόχαρτο (έχεις δοκιμάσει; ), και βραστά ξιδάτα για έντονη γεύση με ζουμερό αποτέλεσμα!

χταπόδι θάλασσα και γη

Γαρίδες που αγαπούν τα μικρά μου σαγανάκι, ψητές για τους μεγάλους και τηγανιτές για τα παιδιά – αξίζει να σου πω ότι εγώ τρώω με τα παιδιά…

Μύδια έτοιμα καθαρισμένα που μοιράζω σε αχνιστά και κάποια με ρύζι και ανάμεικτα θαλασσινά! Όνειρο θα με θυμηθείς!

μύδια θάλασσα και γη

Σουπιές & καλαμάρια που επιλέγω για φούρνο κυρίως γεμιστά. Σουπιές με σπανάκι γίνεται καταπληκτικός μεζές…αν θες συνταγή γράψε μου στα σχόλια! Καλαμαράκια ροδέλες για το τηγάνι και σίγουρη επιτυχία στη γεύση. Στο Θάλασσα και Γη θα βρεις και καθαρισμένες και ακαθάριστες σουπιές με το μελάνι τους για να επιλέξεις εσύ αυτές που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ μαγειρέματος.

Στο Θάλασσα και Γη θα βρεις ακόμη χτένια, καραβίδες, καβούρια, αστακό, καραβιδόψιχα και άλλες θαλασσινές νοστιμιές που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τα γούστα της οικογένειας και τη διάθεση για μαγείρεμα! Ό,τι και να επιλέξεις η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Από το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας δεν λείπει ο ταραμάς που θα βρεις επίσης καταπληκτικό στο Θάλασσα και γη,  ενώ θα βρεις ποικιλία σε ούζα, κονσέρβες και ελιές που αποτελούν εξαιρετικά συνοδευτικά και άκρως απαραίτητα για την ημέρα.

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν θέλει συστάσεις, αφού ο παραδοσιακός χαλβάς αποτελεί την μια και μοναδική επιλογή της ημέρας, η οποία μάλιστα όταν συνοδεύεται από το όνομα Κοσμίδης, ξέρεις ότι θα είναι μια πανδαισία γεύσης. Το αγαπημένο μας πλέον, Θάλασσα και Γη, έχει μεγάλη ποικιλία από χαλβάδες Κοσμίδη που γίνονται ανάρπαστοι κάθε χρόνο, ενώ δεν λείπουν τα πασίγνωστα πλέον γεμιστά πουράκια με ταχίνι!

Ωράριο Λειτουργίας

Τετάρτη – Κυριακή: 08:00 – 20:00 συνεχόμενα

Καθαρά Δευτέρα: 08:00 – 14:00

Παράδοση και αυθημερόν αν λάβουν εγκαίρως την παραγγελία σου εκτός Καθαράς Δευτέρας.

Κάλεσε στο 2294305195 και στα κινητά που σου έχω παρακάτω για την παραγγελία σου αλλά μόνο αν μένεις σε Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Ραφήνα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει ή να περιμένετε λίγο ακόμα ή να κάνετε μια επίσκεψη από το κατάστημά τους στον Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος 114, Μαραθώνας

Τ. 2294305195

Μ. 6945063256-6973292336

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069