Κρατερός Κατσούλης: Πένθος για τον ηθοποιό – Έχασε τη μητέρα του

Κρατερός Κατσούλης: Ο ηθοποιός έχασε την αγαπημένη του μητέρα, η οποία είχε χρόνια προβλήματα υγείας.

Κρατερός Κατσούλης: Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την είδηση με τους φίλους του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Η απώλεια της μητέρας του ακολούθησε μια σειρά προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό. Η μητέρα του είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δύο φορές στη Σωτηρία τους προηγούμενους μήνες, με τον ηθοποιό να ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτές.

Σημειώνουμε ότι μετά την αναγγελία του χωρισμού τους το ζευγάρι Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης, έχει βιώσει πολύ μεγάλες απώλειες. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έχασε τη μητέρα της τον Οκτώβριο ενώ τον Ιανουάριο έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη θεία της.

θα αμαυρώσει σε κάποιο βαθμό την χαρά του για την παράσταση που όλη η Αθήνα περιμένει με αγωνία.

Ο ηθοποιός, βρίσκεται αυτό τον καιρό σε πρόβες ενόψει πρεμιέρας της νέας επιθεώρησης που ετοιμάζουν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης στο Άλσος με τίτλο «Τι ζούμε ρε;».

Ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρέτησε τη μητέρα του μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, παραδεχόμενοι τα λάθη που θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς, ζητώντας συγνώμη, ζώντας ευγνώμονες για όλα τα όμορφα και ωραία, που υπάρχουν γύρω μας καθημερινά, προχωρώντας μπροστά. Η ζωή είναι όμορφη και σπουδαία, απρόβλεπτη μπορεί και σύντομη. Αντίο μάνα θα σ’ αγαπώ», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

Πηγή: flash.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069