Παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο κοκαΐνης ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Π.Ευστρατίου-Είχε ψηφίσει υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών

Τρεις αλλοδαποί είχαν πει ότι εμπορεύονταν από αυτόν κοκαΐνη

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Παναγιώτης-Κίμωνας Ευστρατίου, ο οποίος φέρεται να σε σκάνδαλο με χρήση κοκαΐνης από τρεις ανήλικους -κατά δήλωση τους- αλλοδαπούς, υπέβαλε την παραίτηση του. 

Οπως επισημαίνει παραιτήθηκε για την προάσπιση του κύρους του δικαστηρίου, αν και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η παραίτηση του υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλεγξαν τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται έξω από το σπίτι του 66χρονου δικαστικού σε «περίεργη» ώρα. Σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης, με τους νεαρούς να υποδεικνύουν τον δικαστικό ως τον άνθρωπο που τους έδωσε τα ναρκωτικά. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν όλοι στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και σε βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ναρκωτικά βρέθηκαν και στο σπίτι του δικαστικού.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069