Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών από την απερχόμενη Υπουργό, καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Σπανού στη νέα Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως, παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, και της Υφυπουργού Βιβής Χαραλαμπογιάννη.

Η κυρία Κεραμέως αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών την προηγούμενη τετραετία και έθεσε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία με στόχο τη δημιουργία ενός πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού κράτους για τον πολίτη.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει τον τομέα της αυτοδιοίκησης, θα χειριστεί τα θέματα δήμων και περιφερειών και θα οδηγήσει τη χώρα στις αυτοδιοικητικές  εκλογές τον Οκτώβρη. Έχει διατελέσει σε κρίσιμες θέσεις, συμμετείχε στην αναμόρφωση της τοπικής αυτοδιοίκησης με την θέσπιση Καλλικράτη κλπ.

Η κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη  πρώην γενική γραμματέας ανθρώπινου δυναμικού αναβαθμίζεται και γίνεται Υφυπουργός με βαθιά γνώση των θεμάτων του ΥΠΕΣ.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος έκανε την εξής δήλωση:

«Παραστήκαμε σήμερα εδώ στο Υπουργείο Εσωτερικών στην τελετή παραλαβής της νέας ηγεσίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο. Εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα πολιτική ηγεσία και καλή θητεία. Θα ήθελα επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη νέα Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η οποία βοήθησε καταλυτικά στο να μετατραπούν τα 4μηνα πυρασφαλείας σε 5μηνα. Καλή επιτυχία σε όλους».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069