«Σύλλογος Ελλάδας–Πακιστάν»: «Δεν το ξέραμε ότι δεν έπρεπε να συναθροιζόμαστε στο Σύνταγμα

Να διαγραφούν τα πρόστιμα»!

Nα δικαιολογηθεί για την κοσμοσυρροή των Πακιστανών που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς επιχειρεί ο «Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας – Πακιστάν» με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο όπου μάλιστα ζητάει από τον υπουργό «να διαγραφούν τα πρόστιμα» στους Πακιστανούς υπηκόους.

Την στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση επιβάλει στους Έλληνες εξοντωτικά πρόστιμα γιατί δεν οδηγούν το πατίνι τους… με μάσκα, πρόστιμα που φυσικά δεν διαγράφονται στον… αιώνα τον άπαντα.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους» προστίθεται στην επιστολή.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς εκατοντάδες Πακιστανών συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το νέο Έτος την στιγμή μάλιστα που όλοι οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι έκατσαν στα σπίτια τους και έβλεπαν τηλεόραση όπου παρακολουθούσαν το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη-Ρουβά.

Οι Έλληνες σπίτι και οι παράνομοι μετανάστες «κατακτούσαν» την πλατεία Συντάγματος. 

https://youtu.be/48OExeOeUFk

Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε τους δημοσιογράφους να ασχολούνται με τα… κρυφά «κορωνοπάρτι» (όπως τα χαρακτηρίζουν) και στο εάν υπήρχε σε κάποιο σπίτι ή σε κάποια μαγαζί μουσική, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με την κατάληψη του Συντάγματος από τους παράνομους μετανάστες. 

Ήταν σε άλλη χώρα οι αλλοδαποί; Νομίζουν ότι η μάζωξη έγινε στο Ισλαμαμπάντ και όχι στην πλατεία Συντάγματος; Η αφωνία των δημοσιογράφων προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς εδώ και δύο χρόνια τους έχουμε δει να δείχνουν ιδιαίτερη «ευαισθησία» όταν διασκεδάζουν οι Έλληνες. 

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069