Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τράγκα: Φίλοι και συγγενείς συρρέουν για να τον αποχαιρετίσουν

Εικόνες από την κηδεία του Γ.Τράγκα

Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώνονται από το πρωί της Πέμπτης στο ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Η σύζυγός του, μαυροφορεμένη έφθασε λίγο μετά τις 12.00 στην εκκλησία συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του συζύγου της. Η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, πέρασε την πόρτα της εκκλησίας μη μπορώντας να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε από κοντά της, το στήριγμά της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Facebook εκ μέρους της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα, η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

«Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ. να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)».

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069