Αιδηψός γάτα: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου στα social media

Αιδηψός γάτα: To βίντεο με τον 30χρονο που κλωτσάει ένα γατάκι μέσα στη θάλασσα, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου.

Αιδηψός γάτα: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου στα social media

Αιδηψός γάτα: Το βίντεο κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας 2/5 και έφερε άμεση κινητοποίηση των αρχών, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Στο βίντεο βλέπουμε μια παρέα νεαρών, να προσπαθεί να ταΐσει τα αδέσποτα γατάκια που τριγυρνούν ανάμεσα στα τραπέζια μιας ταβέρνας στην Αιδηψό. Ο ένας από αυτούς, κρατά ένα ψάρι στα χέρια του κι αμέσως, δύο γατούλες τον πλησιάζουν και προσπαθούν να το πάρουν.

Ξαφνικά, ο νεαρός με το τατουάζ στο πόδι, κλωτσά το γατάκι και το ρίχνει μέσα στο νερό. Ο νεαρός όμως δεν σταματά στο ένα γατάκι, θέλει να κάνει και «άλλη πλάκα». Βάζει στο μάτι και το δεύτερο γατάκι, το καλεί. Εκείνο πλησιάζει, πάει να το αρπάξει αλλά του ξεφεύγει.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο έντονες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών στα social media που καταδικάζουν το γεγονός. Φυσικά, ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν έμεινε ασυγκίνητος με πολλούς από τους Έλληνες celebrities να αντιδρούν έντονα για το γεγονός.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στα social media.

Ελεονώρα Μελέτη

Νίκος Μουτσινάς

Έλλη Κοκκίνου

Ναταλία Γερμανού

Μαρία Σολωμού

Γρηγόρης Γκουντάρας

Γιώργος Γεροντιδάκης

Γιώργος Παπακώστας

Πηγή: flash.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069