Απάντηση του Αντιδημάρχου Μαραθώνα Χρήστου Στάμου στα ψέμματα και στις συκοφαντίες.

Διαβάζουμε και ακούμε ακόμη περισσότερα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ψέμματα, συκοφαντίες, παραλογισμούς, και σπάνια αλήθειες από τους αντιπάλους μας.

Όλοι γνωρίζετε ότι καθημερινά προσφέρω στην πιο απαιτητική υπηρεσία της καθαριότητας και οποιοδήποτε  παράπονο, ή όποια παρατήρηση, του δημότη διευθετείται αυτοστιγμεί.

Κανείς, όμως, δεν ανέχεται την συκοφαντία, τη λάσπη και την ύβρη. Ήδη, ένας υποψήφιος υποχρεώθηκε να κατεβάσει μία ανάρτησή του άρον-άρον γιατί αυτά που έγραφε δεν είχαν καμία σχέση με την αλήθεια. Διαφορετικά, θα έπρεπε να αποδείξει στη δικαιοσύνη την συκοφαντία που ξεστόμισε.

Εδώ και μέρες, μέσω του Διαδικτύου, οι θρασύδειλοι με υπογραφές «Γιάννης Μπέκας» γράφουν συκοφαντικά σχόλια.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτές τις αναρτήσεις δεν τις έγραψε ο Γιάννης Μπέκας (ο οποίος έχει πεθάνει προ πολλού). Είναι γεγονός ότι επί 4 χρόνια δεν έχουν γραφτεί τόσες αναρτήσεις, εκτός και αν συνέβη κάποιο θαύμα και όλους αυτούς τους ανέστησε και τους ενέπνευσε ο Θεός Άρης. Τη βρώμικη δουλειά την κάνουν τα «παπαγαλάκια» που έρχονται από τον  «πλανήτη» Άρη.

Τα παπαγαλάκια συκοφαντούν και λασπολογούν, και δεν καταθέτουν τις προτάσεις τους λεβέντικα, με το ονοματεπώνυμό τους, και πιθανόν τον εντολέα τους. Εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

Τα θρασύδειλα αυτά ανθρωπάκια που χρησιμοποιούν τα ονόματα άξιων ανθρώπων του τόπου μας, ή την ανωνυμία τους για να κρυφτούν ως τυφλοπόντικες, πιστεύω ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία κατέφυγαθα τους βγάλει από την κρυψώνα τους. 

Ευτυχώς, οι Δημότες διαθέτουν νου και κρίση, και πιστεύουν σε αρχές και αξίες, και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ασχολούνται με τις φτηνές συκοφαντίες, και θα τους θέσουν, τελικά, στο περιθώριο στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Τέλος, θέλω από καρδιάς να τονίσω σε όλους: «Πάντα αισθάνομαι υποχρεωμένος να απολογούμαι απέναντι σε κάθε Μαραθωνίτη / τισσα που με τίμησε προσδοκώντας να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.»

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα νικήσει το ΨΕΜΜΑ και την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΣ,

Αντιδήμαρχος Μαραθώνα,

και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ»

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069