Δελτίο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Α.Α. – Συμμετοχή στην εκδήλωση τιμής του Δήμου ΒΒΒ για τη μεγάλη καλλιτέχνιδα Νάνα Μούσχουρη

Τη μεγάλη κυρία του Ελληνικού και του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, την κυρία Νάνα Μούσχουρη, τίμησε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» πλησίον του Δημαρχείου, για την ανακήρυξή της σε επίτιμη δημότη του Δήμου και απονέμοντάς της το “Χρυσό Μετάλλιο” της πόλης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου, διακεκριμένοι καλεσμένοι και αγαπημένοι φίλοι της ίδιας, επίσης μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού μουσικού και καλλιτεχνικού στερεώματος, και βεβαίως η οικογένειά της. Ενδεικτικά, παρόντες ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Αλιάγας και πολλοί άλλοι που βρέθηκαν κοντά της για να την τιμήσουν.

Την εκδήλωση στόλισε η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας που τραγούδησε τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας.

“Δεν ξέρω αν το αξίζω αλλά το αποδέχομαι με την καρδιά ανοιχτή”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια κατά την απονομή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός στη δήλωσή του ανέφερε: «Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παραβρεθούμε σήμερα σε μία εκδήλωση τιμής για μία μεγάλη Ελληνίδα, πολίτη του κόσμου, την κυρία Νάνα Μούσχουρη. Της χρωστάμε πολλά, γιατί ανέδειξε και έκανε γνωστή τη Χώρα μας στα πέρατα της γης μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό, μετέχοντας στο υψηλότερο βάθρο του παγκοσμίου καλλιτεχνικού στερεώματος. Ας ευχηθούμε η λαμπρή και σπουδαία της πορεία να αποτελέσει πρότυπο για τους νέους μας σήμερα».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069