Διδυμοποίηση Ρ.Ο Μαραθώνας – Νέα Μάκρη & Ρ.Ο Αμμόχωστος-Κάβο Γκρέκο

Διδυμοποίηση (Twinning) 11 Νοεμβρίου 2022!

Στην Κύπρο, στην Λεμεσό και κατά την διάρκεια των εργασιών του Rotary International Zone 21 Institute – Limassol 2022 πραγματοποιήθηκε η Διδυμοποίηση (Twinning) μεταξύ του Ρ.Ο Μαραθώνας – Νέα Μάκρη και του Ρ.Ο Αμμόχωστος- Κάβο Γκρέκο (Famagusta-Cavo Greco).

Η βραδιά ήταν ξεχωριστή, η συγκίνηση μεγάλη και η φιλοξενία των Κυπρίων Ροταριανών εξαιρετική. Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο Famagusta Cavo Greco Λοίζος Παπαγεωργίου μίλησε για τα έργα και την ιστορικότητα του Ομίλου του και η Γραμματέας του Ρ.Ο Μαραθώνας –Νέα Μάκρη Αθηνά Ρούση εκπροσωπώντας τον Ρ.Ο Μαραθώνας –Νέα Μάκρη μίλησε για τα έργα, την πορεία και το Όραμα του Ομίλου.

Παρέστησαν ο εψηφισμένος Διοικητής 2023-2024 της 2475 Περιφέρειας του ΔΡ Δημήτρης Μπέκος ,η π.β. Διοικητής Μαρία Μάστορα από τον Ρ.Ο Κορωπί, η Πρέσβειρα Ζώνης 21Β για την ενδυνάμωση των κοριτσιών, Φωτεινή Παπαδήμου ,ο Ροταράκτ Γιώργος Παπαδήμος, η β.διοικητής Λίτσα Χριστοδουλάκη και η Μαρία Κανάκη από τον Ρ.Ο Ηράκλειο Ελ Γκρέκο, ο DG Αιμίλιος Τανούσης ο Assistant Governor Σοφοκλής Χριστοδουλιδης, η ομάδα του International Yachting Fellowship of Rotarians και πολλά μέλη και φίλοι του Ομίλου.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069