Δήμαρχος Ελευσίνας: Εργασίες σύνδεσης ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ στις Εργατικές Κατοικίες

“Η παράδοση των εργατικών κατοικιών ήταν μία από τις προκλήσεις της Δημοτικής Αρχής, για την οποία δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος και ανακουφισμένος. Περήφανος, όχι για την οποιαδήποτε «προσωπική» επιτυχία αλλά για την ικανοποίηση όλων αυτών των οικογενειών που για περισσότερα από 15 χρόνια ζούσαν με υποσχέσεις και ελπίδες.

Όμως, η μέριμνα της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα αυτό, δεν σταματά εδώ, αφού υπάρχει ακόμη ένας αριθμός κατοικιών που δεν είναι συνδεδεμένος με την ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ.

Και αυτός ήταν ο λόγος που απέστειλα επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ για την άμεση διευθέτηση του θέματος από πλευράς του φορέα.

Το παραλιακό μέτωπο χρήζει συνολικής αναβάθμισης και η έναρξή της πρέπει να γίνει από την ικανοποίηση των αιτημάτων των συνδημοτών μας”.

Η Επιστολή του Δημάρχου στον ΟΑΕΔ

κύριε Πρόεδρε,

Η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στην παραλία Ελευσίνας που εκκρεμούσε από το 2005, ολοκληρώθηκε φέτος, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των δικαιούχων και των οικογενειών τους, αναβαθμίζοντας παράλληλα και σημαντικό μέρος του παραλιακού μας μετώπου.

Η συμβολή σας στην ολοκλήρωση των εργασιών και την τελική παράδοση ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και σας ευχαριστούμε γι αυτό.

Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα μεγάλο τμήμα των οικισμών παραμένει ακατοίκητο και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σύνδεσης των διαμερισμάτων με την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. Πέρα του γεγονότος ότι υπάρχει κίνδυνος βανδαλισμός των ακατοίκητων διαμερισμάτων, ο Δήμος μας δεν έχει έσοδα τελών, τα οποία είναι σημαντικά λόγω ανταποδοτικότητας.

Γι’ αυτούς τους λόγους παρακαλούμε και για τις δικές σας ενέργειες προς την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ, έτσι ώστε να κατοικηθούν όλες οι κατοικίες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069