Δήμος Ελευσίνας: Εκ νέου σύσκεψη για τη θωράκιση των σχολείων και την προστασία των μαθητών εν μέσω πανδημίας

Σε συνέχεια της πρόσφατης σύσκεψης, με εκπροσώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, αλλά και του Κ.Υ. Ελευσίνας για την πορεία της πανδημίας στον Δήμο μας, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 10/11, εκ νέου συνάντηση του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, με τους Διευθυντές της Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, κ.κ. Κάπο και Νικολόπουλο, με στόχο τη θωράκιση των σχολείων του Δήμου μας αλλά και την προστασία των μαθητών.

Στη συνάντηση συμμετείχε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εύη Άνθη, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Στέλλα Κάβουρα-Σερεμέτη και Κατερίνα Τζιγκιτζέλα, καθώς και ο Γ.Γ. του Δήμου μας, Γιάννης Παναγιωτούλιας.

Από πλευράς Δημάρχου υπήρξε ενημέρωση για τις κινήσεις του Δήμου, στο κομμάτι της πρόληψης και της καθαριότητας, καθώς όπως ανέφερε: «Τα σχολεία του Δήμου μας λειτουργούν με τον μέγιστο αριθμό προσωπικού καθαριότητας, ενώ αναμένεται να προσληφθούν επιπλέον υπάλληλοι, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Στόχος η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών και η ασφάλειά τους» ενώ συμπλήρωσε:

«Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, να προβαίνουν σε τακτικό διαγνωστικό έλεγχο (rapid tests) στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που βρίσκεται σταθερά, στο ισόγειο του κτηρίου του ΠΑΚΠΠΑ. Το κλιμάκιο διεξάγει καθημερινούς, δωρεάν ελέγχους και η συμμετοχή μας κρίνεται αναγκαία για την ακριβή αποτύπωση της πορείας της πανδημίας σε Ελευσίνα και Μαγούλα».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069