Doctors for Covid Εthics: «Σήμερα βάζουμε τέλος στα mRNA εμβόλια» – Ανακοινώνουν αποδείξεις για θανάτους από εμβόλιο

Δείτε ποιοι επιστήμονες θα ανακοινώσουν αποδείξεις για θανάτους από το εμβόλιο

Ήρθε η μέρα που είχε προαναγγείλει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διάσημος καθηγητής Sucharit Bhakdi, καθώς οι Doctors for Covid Ethics θα πραγματοποιήσουν συμπόσιο στο οποίο θα παρουσιάσουν αποδείξεις για θανάτους από το εμβόλιο (και όχι μετά το εμβόλιο) του Covid-19. 

Όπως είχε πει ο S.Bhakdi «τον τελευταίο μήνα ένας ιατροδικαστής στη Γερμανία αναζητά αποδείξεις για βλάβες τόσο άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει»

Και συνέχισε λέγοντας ότι «εξέτασε 17 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο από 25-80 ετών και βρήκε ίδια ευρήματα σε όλους. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπάρχει φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο.

Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα. Αυτό που λένε οι Έλληνες πολιτικοί είναι να στήσουμε το παιδί στον τοίχο και να το πυροβολήσουμε. Η σφαίρα μπορεί να το τραυματίσει ελαφρά, αλλά δε θα το σκοτώσει».

Οι εικόνες από την μελέτη του Γερμανού Ιατροδικαστή θα δημοσιευτούν την Παρασκευή στο συμπόσιο που διοργανώνει η ένωσή. Το συνέδριο θα είναι σε ζωντανή μετάδοση (παρακάτω μπορείτε να δείτε το link). Θα διαρκέσει τρείς ώρες και το όλο θέμα θα εξεταστεί από ιατρικής, ψυχολογικής και νομικής άποψης.

Το συμπόσιο θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα τελειώσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας)

https://vimeo.com/653761472?embedded=true&source=vimeo_logo&owner=158132169

Πηγή:pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069