Εγκαίνια των νέων κτιρίων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Μάκρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής -Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος- Βασίλης Κόκκαλης, στο ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής

Επιτυχημένη και πολυπληθής η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔημΤο Μαραθώνος Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 9/10 με αφορμή τα εγκαίνια της νέας κτιριακής έδρας, στη Νέα Μάκρη.

Κυβερνητικά στελέχη, Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή του τόπου, καθώς κι εκπρόσωποι Συλλόγων, πολιτευτές και τοπικοί παράγοντες έδωσαν το παρών στα εγκαίνια, στον προθάλαμο μίας καθαρά προεκλογικής σαιζόν, αφού αναμένονται επαναλαμβανόμενες κάλπες για τις εθνικές εκλογές (σ.σ. το πιθανότερο τον Μάρτη) αλλά και Περιφερειακές/Δημοτικές εκλογές, σ΄ έναν χρόνο από τώρα.

Το προεκλογικό κλίμα λοιπόν, θερμαίνεται αισθητά και οι νεότερες πληροφορίες (σύμφωνα με δημοσκοπήσεις) κάνουν λόγο για πέντε γαλάζιες έδρες στην Ανατολική Αττική, με την επιπλέον που θα φέρει ως «μπόνους» η άνοδος του πληθυσμού. Χαράς ευαγγέλια (αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν) για το κυβερνητικό ψηφοδέλτιο, αφού είναι αλήθεια ότι υπάρχει συνωστισμός δυνατών υποψηφιοτήτων (σ.σ. δεδομένες πλέον, οι κάθοδοι και των κ.κ. Γεωργίας Μαρτίνου και Γιώργου Βλάχου).

Η ΔημΤο Μαραθώνος έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή άνοδο στα μέλη της, μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, όπως και μία αξιοσημείωτη δυναμική στις δραστηριότητες, καθιστώντας την έτσι, ανάμεσα στις τρεις πρώτες Κομματικές Οργανώσεις της Ανατολικής Αττικής, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος.

Η «ΖΩ Ανατολικής Αττικής» παραβρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων, μέσω του εκδότη και ιδιοκτήτη κ. Γιάννη Ζουγανέλη συνοδευόμενου από τον σύμβουλο έκδοσης κ. Πασχάλη Πούλο.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069