Εισπρακτική πετάει στο δρόμο μητέρα με τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων ΑμεΑ

Τον δικό της «Γολγοθά» ζει μια μητέρα τεσσάρων παιδιών -δυο εκ των οποίων ΑμεΑ– από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο.

Η ίδια ανέφερε μιλώντας στο OPEN ότι το σπίτι της βγαίνει σε πλειστηριασμό, ενώ όπως την έχουν ενημερώσει έχει βρεθεί ήδη αγοραστής.

«Είχα προίκα μια μονοκατοικία. Από τον σεισμό του 1999 έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά και με τον τότε σύζυγο μου πήραμε ένα δάνειο για να σηκώσουμε το σπίτι μας. Υπήρχαν και τα παιδιά, που είχαν το πρόβλημα και ήθελα κάτι καλύτερο γι’ αυτά. Υπέγραψα και υποθήκευσα το σπίτι» τόνισε η κυρία Κυριαζοπούλου.

«Είμαι διαζευγμένη εδώ και περίπου 12 χρόνια. Ζούσαμε χωρίς ρεύμα για 17 μήνες και χωρίς νερό 4 μήνες. Εδώ και 2 χρόνια εργάζομαι ως σχολική καθαρίστρια. Ο μισθό μου είναι πολύ χαμηλός» συνέχισε, περιγράφοντας τις δυσκολίες που έχει έρθει αντιμέτωπη.

Σύμφωνα με την ίδια η παρά ότι το χρέος για το σπίτι της ανέρχεται στις 90.000, η εισπρακτική εταιρεία ζητεί 1,5 εκατ. ευρώ, λόγω οφειλών του πρώην συζύγου της οφειλές του πρώην συζύγου της και δεν επιθυμεί διακανονισμό, «δεν μπαίνουν σε διακανονισμό η εισπρακτική λένε ότι τα έχουν βάλει όλα σε έναν κουβά».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069