Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Λάθος της τράπεζας τα αυξημένα ποσά

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Λάθος της τράπεζας τα αυξημένα ποσά – Επιβεβαίωση Newsbomb.gr.

Ανακοίνωση για το υπερβάλλον ποσό που έλαβαν ορισμένοι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου εισοδήματος εξέδωσε ο ΟΠΕΚΑ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κατά τη διάρκεια βραδινής ροής πίστωσης επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ από την Εθνική Τράπεζα, μέρος των δικαιούχων της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης έλαβε υπερβάλλον ποσό. «Η Τράπεζα προχώρησε ήδη σε αντιλογισμό του υπερβάλλοντος ποσού σύμφωνα με το Νόμο, η δε χρήση της κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης δεν παρουσίασε καμία διακοπή» επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ.

Σημειώνεται πως το Νewsbomb.gr σε σχετικό του δημοσίευμα ανέφερε πως πιστώθηκε στους δικαιούχους το ποσό του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, με κάποιους από αυτούς να βλέπουν διπλή δόση στο λογαριασμό τους.

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το υπουργείο Εργασίας για το συγκεκριμένο ζήτημα και αρμόδιες πηγές επιβεβαίωσαν το γεγονός, επισημαίνοντας πως πρόκειται για λάθος από συγκεκριμένη τράπεζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταβολή δόσης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε κάποιους δεν αφορά τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το συγκεκριμένο επίδομα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ ανακοίνωσε πως «οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα εισπράξουν μία ακόμη μηναία δόση και οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιών θα εισπράξουν μιάμιση δόση».

Αναφορικά με το εγγυημένο ποσό, αυτό ορίζεται ως εξής:

Κάθε μονοπρόσωπο νοικοκυριό δικαιούται να λάβει 200 ευρώ. Ωστόσο τον Δεκέμβριο το ποσό αυτό διπλασιάζεται και θα εισπράξει συνολικά 400 ευρώ

Κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού θα δει προσαυξημένο το εγγυημένο ποσό κατά 100 ευρώ.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069