Επιστολή Δημάρχου Ελευσίνας στο Υπ. Εσωτερικών για ανανέωση συμβάσεων υπαλλήλων

Με αφορμή την επικείμενη λήξη των συμβάσεων του προσωπικού που προσελήφθη λόγω Covid-19 στον Δήμο Ελευσίνας, απεστάλη επιστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου.


Στην επιστολή, ο Δήμαρχος αναφέρει την επιτακτική ανάγκη ανανέωσης των συμβάσεων των εν λόγω υπαλλήλων, για την κάλυψη βασικών και καθημερινών αναγκών, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κυρίως λόγω της έξαρσης της πανδημίας.


Είναι σαφές, πως οι συμβασιούχοι αυτοί κλήθηκαν και συνέδραμαν τις προσπάθειες του Δήμου Ελευσίνας, σε νευραλγικούς τομείς, όπως η καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, σχολείων, και η κοινωνική υπηρεσία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στον αποτελεσματικό έλεγχο και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού σε Ελευσίνα και Μαγούλα.


Όπως μάλιστα, ανέφερε ο Δήμαρχος, Αργύρης Οικονόμου: «Το μόνιμο προσωπικό του Δήμου μας είναι εξαιρετικά περιορισμένο και η ανάγκη ανανέωσης των συμβασιούχων υπαλλήλων είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Οι άνθρωποι αυτοί συνέβαλαν καθοριστικά και καθημερινά στον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του και η ανανέωση των συμβάσεων τους είναι ένα δίκαιο αίτημα όλων μας».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069