Γεραμάνης Στέλιος : κ.Σωτηρίου τελικά, η επιλογή της «αντιπολίτευσης της λακκούβας» σας κινητοποίησε!

Ζωnews.gr

 

 

 

Μαραθώνας, 9 Απριλίου 2021

Αγαπητέ, κύριε Σωτηρίου,

Χαίρομαι που  επιτέλους δείχνετε προσοχή απαντώντας εν  μέρει σε ερωτήματά μου. Αναρωτιέμαι όμως γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα δεν απαντήσατε σε  κανένα από τα email μου . Γιατί δεν πήρατε το λόγο  στο ΔΣ της 8/4/2021 να μου αντιτάξετε τις θέσεις σας,  με την ίδια τόλμη που επιδεικνύετε τώρα με τη γραπτή σας δήλωση, αφήνοντας τον Δήμαρχο να το πράξει για εσάς;

Θα αποσιωπήσω το γεγονός ότι επί της παρούσης δημοτικής αρχής το Γραφείο  Τύπου του Δήμου πρώτη φορά απαντά ονομαστικά σε κριτική δημοτικού συμβούλου. Τελικά, η επιλογή της  «αντιπολίτευσης της λακκούβας» σας κινητοποίησε!

Στην εκτενή σας ανακοίνωση, αντί να αναφερθείτε συγκεκριμένα στο ζήτημα που σας έθεσα, αναλώνεστε σε γενικόλογες τοποθετήσεις και αοριστίες, τονίζοντας επιλεκτικά σημεία του κειμένου προς εντυπωσιασμό. Χαρακτηριστικά στις 566 λέξεις οι 282 αφορούν σε απλό απολογισμό πεπραγμένων και ακολούθως οι 161 λέξεις αποκαλύπτουν απερισκεψία από μέρους σας και εμπάθεια προς συμβούλους της πλειοψηφίας  που υπηρέτησαν την προηγούμενη δημοτική αρχή και από θέσεις ευθύνης.  Δεν έχετε καθόλου αντιληφθεί την ουσία της τοποθέτησής μου , πράγμα που με λυπεί.

Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος 

Είναι ιδιαιτέρως εξωφρενικό να  χαρακτηρίζετε ως  ‘’μικροπολιτική της εξυπηρέτησης’’την επισήμανση από μέρους μου ενός προβλήματος που υπάρχει στη κεντρική αρτηρία του οδικού δικτύου στην έδρα του Δήμου Μαραθώνα , όπου η κυκλοφορία είναι υψηλή , όπου αυτοκίνητα και πεζοί  διέρχονται συνεχώς και θα έπρεπε άμεσα να είχατε δείξει ενδιαφέρον, ώστε ήδη να  είχε επισκευασθεί. Από πότε, κε Σωτηρίου, η ασφάλεια του οδικού δικτύου και των πολιτών θεωρείται «μικροπολιτική λογική της εξυπηρέτησης με διακρίσεις», όπως δηλώνετε, και χρειάζεται «προγραμματισμό»;

Οφείλω να σημειώσω ότι το πρόβλημα αυτό  υφίσταται εδώ και 5 μήνες. Είχα μάλιστα τη προφορική διαβεβαίωση από τον συνάδελφό σας αντιδήμαρχο, εμπειρότερο όλων ημών των δημοτικών συμβούλων,  κο Χρήστο Στάμο ότι θα είχε επισκευαστεί μέχρι την Τετάρτη 31/3/2021. Προφανώς, αυτή την διαβεβαίωση εσείς του την είχατε δώσει . Άρα είπατε  ψέματα , εκθέτοντας τον συνάδελφό σας

Τέλος, σας υπογραμμίζω ότι μπορεί να είμαι νεοεκλεγής , όμως δεν είμαι αδαής ή λιγότερο ικανός από όσους έχουν μακρά πορεία στην ενασχόληση με τα κοινά! Έχω το θάρρος της γνώμης και των πράξεων μου  και δεν αφήνω άλλους να μιλάνε εξ ονόματός μου.

Κλείνοντας, σας καλώ να αρχίσετε να αφουγκράζεστε τη κοινωνία, να σκύψετε στα καθημερινά προβλήματα που σας επισημαίνουν οι δημότες, καθώς το  πλεόνασμα λαϊκισμού και δυσλειτουργίας – ή εγωιστικής λειτουργίας – δείχνει να υποβαθμίζει την εγγενή φύση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Με εκτίμηση,

Στέλιος Γεραμάνης

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 

ΖΩnews
 
 

Trust The Experts
Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!
Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς! Οι καταλληλότερες λύσεις για την ανάπτυξη
και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Development Solutions

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ

XΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)www.zicon.gr

 

E_BXm_tWEAEpvjj
10
previous arrow
next arrow

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069