Γιατί παραδόθηκε ο Παναγιωτόπουλος και γιατί φτάνει στο τέλος το «Ράδιο Αρβύλα»

Διόλου τυχαία η επιλογή του…

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να αντιμετωπίσει την αυτόφωρη διαδικασία μετά τη νέα σε βάρος του καταγγελία. Και νομικοί κύκλοι αντιλαμβάνονται ότι ο παρουσιαστής δρα με σχέδιο προκειμένου να γλιτώσει την πιθανότητα της κράτησης του ως την πραγματοποίηση της δίκης του.

Είχαν εμφανιστεί προ ημερών κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει στο Μεξικό, και που προφανώς θα μπορούσε να τα λάβει υπόψιν της η Εισαγγελία. Τώρα που πήγε μόνος του στην Αστυνομία δείχνει με έναν τρόπο ότι, συνεργάζεται και τέλος πάντων ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Διόλου τυχαία λοιπόν η επιλογή του. Θα κρατηθεί ως αύριο και μετά το Αυτόφωρο πιστεύει ότι θα μείνει ελεύθερος.

Όπως τυχαίο όμως δεν είναι και αυτό που συζητούν εδώ και μερικές ώρες όμως στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκείνοι που ξέρουν κάτι παραπάνω για τον τρόπο που σκέφτονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Θέλουν φυσικά ο Κανάκης και η παρέα του να συνεχίσουν το «Ράδιο Άρβυλα». Και ακριβώς για αυτό και συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1 για την άμεση απομάκρυνση του συνεργάτης τους, αλλά και επέλεξαν να κλείσουν μια ώρα αρχύτερα τις εκπομπές του για το 2021.

Από τότε όμως μέχρι τώρα έχουν συμβεί πολλά. Και τα γεγονότα την κάνουν χειρότερη. Ο Παναγιωτόπουλος ούτε κάποια «ρεβάνς» έψαχνε στις αναρτήσεις του, ούτε έκανε ένα λάθος: Επιβεβαιώνεται μια δράση συστηματική απέναντι σε μια σειρά από κορίτσια. Είτε συντρόφους που βιντεοσκόπησε, είτε ακόμη και συνεργάτιδες που δέχθηκαν την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του στον εργασιακό χώρο. Το «δεν ξέραμε» καταρρέει μέσα από την επανάληψη των συμβάντων και τα χρόνια που ο συγκεκριμένος κάνει ότι κάνει. Οι ευθύνες λοιπόν για τον Κανάκη και την παρέα του μεγαλώνουν. Και ο ΑΝΤ-1 προφανώς κάνει πια δεύτερες σκέψεις. Για την αντίδραση του κοινού όταν θα ανάψουν και πάλι τα φώτα…

«Το πιθανότερο είναι αυτή η εκπομπή να αποτελέσει παρελθόν» λένε όσοι είναι κοντά στην διοίκηση, ειδικά μετά τα σημερινά. Και ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: to10.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069