GNTM 5: Η Καγιά… προειδοποιεί διαγωνιζόμενη – «Θα φας πολύ ξύλο»

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη Καζαμπλάνκα δίχασε του κριτές του GNTM 5.

Τους κριτές δίχασε μια 37χρονη διαγωνιζόμενη από την Κένυα και την Ουγκάντα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές στην τέταρτη οντισιόν του GNTM 5. H Καζαμπλάνκα μόλις μπήκε μέσα ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της ενώ μόλις αποκάλυψε ότι είναι μόλις 37 χρόνων ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

«Η ηλικία για μένα είναι απλά είναι ένα νούμερο. Δεν υπήρξε ποτέ εμπόδιο, γιατί αν ήταν έτσι θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο και το χρώμα μου», ήταν τα πρώτα λόγια της 37χρονης Έλενας – Καζαμπλάνκα.

Η διαγωνιζόμενη ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα ρατσισμού στα πρώτα βήματα της καριέρας της στο μόντελινγκ. «Κυνηγάω το μόντελινγκ από τα 18 μου, αλλά είχα κάποια θέματα ρατσισμού, ειδικά τα πρώτα χρόνια», είπε.

Ο Γιώργος Καράβας παραξενεύτηκε με αυτή τη δήλωση, καθώς θεωρεί πως ο χώρος της μόδας κάνει «κρα» για τη διαφορετικότητα.

«Δεν μπορώ στη θέση ενός παιδιού που έχει υποστεί ρατσισμό. Είναι πολύ σκληρό και πόσο πίσω μπορεί να σε πάει. Έχεις μια προσωπικότητα φωτιά. Έχεις έναν τσαμπουκά που δε δικαιολογεί το γεγονός να κάνεις πίσω. Αυτό με ανησυχεί σε εσένα. Σε αυτή τη δουλειά θα φας πολύ απόρριψη, θα φας πολύ ξύλο. Αν δεν έχεις το στομάχι να κάνεις αυτή τη δουλειά, μην την κάνεις. Δε με πείθεις ότι είσαι έτοιμη γι’αυτό. Παιδιά λυπάμαι αλλά αυτό το κορίτσι δεν το έχει», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν η μοναδική που ψήφισε αρνητικά.

Οι άλλοι τρεις κριτές διαφώνησαν μαζί της, ενώ ο Γιώργος Καράβας σημείωσε: «Το έχει, αλλά δεν πιστεύει πως το έχει».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069