H Ασχετοσύνη της Διοίκησης του Δήμου Μαραθώνα σε όλο της ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

0
Ζουγανέλης ΙωάννηςΧρηματοοικονομικός
Σύμβουλος
Ιδιοκτήτης εταιρίας ZICON
(Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists)

The Cargo Project ύψους 1.301.599,48 ευρώ

Η Δημοτική Αρχή με δελτίο τύπου ενημέρωνε τους πολίτες ότι επρόκειτο για ένα πρωτοποριακό τουριστικό αξιοθέατο αλληλεπίδρασης και συμμετοχής, με το οποίο φιλοδοξούσε, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, να μετατρέψει τον Μαραθώνα σε πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο !

«The Cargo Project ύψους 1.301.599,48 ευρώ: Εικαστικό Έργο Αφύπνισης για την Κλιματική Αλλαγή και την καταστροφή του Περιβάλλοντος»

Απίστευτο κι όμως αληθινό – ΟΤΑΝ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΄΄ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ΄΄ 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Αριθμ. Πρωτ. 161569/17-12-2021 – ΑΔΑ:ΡΒΨΒΟΡ1Κ-ΜΣΨ) :

«Ακυρώνουμε την υπ’ αριθμ. 115/2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα διότι απαιτείται Απόφαση αποδοχής των όρων του δανείου ΜΟΝΟ από την Οικονομική Επιτροπή του Ο.Τ.Α… η ελεγχόμενη Απόφαση ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνος στις 25-11-2021, ήτοι σε ημερομηνία μεταγενέστερη. Συνεπώς, υφίσταται αναρμοδιότητα οργάνου, λόγω του ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα έχει πλέον η Οικονομική Επιτροπή».

Eπιπροσθέτως μετά την παραπάνω αστοχίας σας , το δικαίωμα της προσφυγής που σας δίνεται και εύχομαι απο καρδιάς να δικαιωθείτε για το καλό του Δήμου μας δεν αναιρεί, ούτε δικαιολογεί την Ανεπάρκεια και την Ανικανότητά σας, ως «έμπειρους».

Καλά Χριστούγεννα !!!

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *