Η «Αιώνια Αττική» ανταποκρίνεται στα καλέσματα του Βασίλη Οικονόμου

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Ν.Δ. τολμά τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και κατορθώνει να γεμίζει τις πλατείες!

Με πρωτόγνωρη επιτυχία πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στις Αχαρνές Αττικής, πλημμυρίζοντας με κόσμο την πλατεία του Αγίου Βλασίου, σε μια από τις πιο δύσκολες εκλογικές περιοχές για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός προλόγισαν με θερμά λόγια τον Βουλευτή, ενώ αξιοσημείωτες ήταν οι παρουσίες των Δημάρχων: Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη , Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα και Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, των Αντιπεριφερειαρχών Ανατολικής Αττικής κ.κ. Νίκου Πέππα και Αθανάσιου Αυγερινού, καθώς και των εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων, Θανάση Κατσιγιάννη και Γεωργίας Βλάχου.

Από τον χώρο της Υγείας παραβρέθηκαν πολλοί υγειονομικοί, ιατροί, καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΚΑΤ κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος, όπως και η υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Μαρία Δίπλα.

Μετά τα εξίσου επιτυχημένα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κ. Οικονόμου στη Βάρη, η κοσμοπλημμύρα αυτή, στην πλατεία των Αχαρνών… εγκαινιάζει με τους πιο καλούς οιωνούς την εκλογική περίοδο, για τον μαχητικό Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση, δήλωσε: «…η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω καθημερινά, να μάχομαι με τόλμη και συνέπεια για τον λαό και την πατρίδα».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069