Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. 

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή του κυρίου Τσίρκα ότι προβαίνει σε ενέργειες που παραπέμπουν σε πρακτικές “πάμε κι όπου βγει”, όσον αφορά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της κατασκευαστικής μετατροπής του Γυμναστηρίου κάτω από τις εξέδρες του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Γραμματικού σε νηπιαγωγείο. Ενώ τέσσερα χρόνια δεν μερίμνησε έτσι ώστε να βρεθεί χώρος, οίκημα ή να γίνει νέα σύγχρονη κατασκευή του νηπιαγωγείου της κοινότητας Γραμματικού με την σύγκλιση  και απόφαση της οικονομικής Επιτροπής στις 30/25-8-2023  κάνει αποδοχή της χορηγίας του κυρίου ”Ευεργέτη”  εφοπλιστή που τους υποκαθιστά !!

Και δεν φτάνει που θυμήθηκε προεκλογικά να κάνει αυτές τις ενέργειες, τις κάνει και χωρίς να έχει πολεοδομική άδεια κατασκευής της μετατροπής του χώρου, χωρίς να έχει στατική μελέτη για το κυρίως οικοδόμημα κάτω από το οποίο διαμορφώνει το γυμναστήριο σε νηπιαγωγείο!!

Απαιτούμε να εκδοθούν τα απαραίτητα έγγραφα με τους ανάλογους ελέγχους ασφαλείας, να μην σταματήσει η ανεύρεση χώρου για την κατασκευή Νηπιαγωγείου στο Γραμματικό και τέλος έλεγχο σε όλα τα Δημόσια – Δημοτικά κτίρια για την στατικότητα τους και την αντισεισμική ανθεκτικότητα τους.

Γραφείο Τύπου

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069