Η Εθελοντική Ομάδα ΕΠΙ ΔΡΩ “εν δράσει”.

0
Η Εθελοντική Ομάδα ΕΠΙ ΔΡΩ “εν δράσει”.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΖΩ

Βγήκα μετά τις 17.00 για τον συνηθισμένο ποδαρόδρομο στην οδό Ερμού στη Νέα Μάκρη και με πολύ μεγάλη έκπληξη και ευχαρίστηση είδα μια ομάδα 6 με 7 νέων ανθρώπων,φοιτητών αγοριών και κοριτσιών να κσθαρίζουν την οδό Έρμού από τα διάφορα σκουπίδια ,(πλαστικές σακούλες μπουκάλια κλπ).

Είχαν γεμίσει 10 περίπου μεγάλες σακούλες σκουπιδιών τις οποίες μετέφεραν,αργότερα,στους κάδους απορριμμάτων της οδού 102. Φυσικό ήταν η ενέργεια αυτή να κινήσει το ενδιαφέρον μου και να με εντυπωσιάσει. Όπως με ενημέρωσαν δημιούργησαν την ομάδα αυτή,που αποτελείται από 49 μελη, για να ασχοληθούν στο μέτρο του δυνατού με τον καθαρισμό και ευπρεπισμό της Πόλης μας.

Ο καθαρισμός της οδού αυτής αποτελεί την αρχή των δραστηριοτήτων τους και θα ακολούθησει συνέχεια. Τέτοιες ενέργειές μας τιμούν και αποτελούν παρήγορα σημάδια για καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τον Πρόεδρο της εθελοντικής αυτής ομάδας φοιτητή κ. Παπουτσή Ευάγγελο, καθώς και μέλη της για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία τους.

Εύχομαι την προσπάθεια τους αυτή να τη μιμηθούν και άλλες ομάδες συμπολιτών μας. Πιστεύω πως ο Δήμος μας θα εκτιμήσει τη δραστηριότητα αυτή και θα σταθεί αρωγός τους.

Για την ΖΩnews.gr

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *