Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην Αθηνά πως τέλειωσαν οριστικά

Θυελλώδεις θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Σημαντικές ανακοινώσεις αλλάζουν τα δεδομένα και φέρνουν αναστάτωση στις ζωές των ηρώων και αυτή την εβδομάδα!

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 20 στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Η Μαργαρίτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πείσματα του Αλέξη, περνά στην αντεπίθεση και του εξηγεί πως θα τον διαγράψει από τη ζωή της εφόσον δεν δέχεται τους όρους της.

Ο Στάθης πιέζει την Εύα να γυρίσει στη Μάνη και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του. Η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να βγάλει βόλτα το μωρό, αλλά εκείνος, μετά το ατύχημα, έχει φοβίες.

Ο Πότης ενημερώνει την Άννα πως το ψέμα της για τον υποτιθέμενο άνδρα που τη φλερτάρει τελικά έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και ο Λεωνίδας αποφάσισε να μην την ξαναδιεκδικήσει. Ο Ιάκωβος κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα, ξεκινώντας από την Αθηνά. Την εξωθεί στα όριά της και της ανακοινώνει πως τέλειωσαν οριστικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους.

Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του.

Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069