Η Παρί Σεν Ζερμέν «σφήνα» για Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ, αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Λίβερπουλ και αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η θητεία του Σενεγαλέζου επιθετικού στους «κόκκινους», είναι να γίνει γνωστός, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Κι ενώ επικρατέστερη για να αποκτήσει τον έμπειρο άσο, θεωρείται η Μπάγερν Μονάχου, «σφήνα» στην υπόθεση, φαίνεται πως έχει μπει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν κρατά κανέναν παίκτη με το… ζόρι, έχει εκφρασθεί με τα καλύτερα λόγια για τον 30χρονο στράϊκερ, ενώ οι διοικούντες τους «κόκκινους» θα τον παραχωρήσουν εάν εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 35-40 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επαφές των Βαυαρών με τον μάνατζερ του Σανέ, έχουν φθάσει στις λεπτομέρειες, με τους Γερμανούς να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Οσον αφορά στο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, η γερμανική εφημερίδα «SportBild», αποκαλύπτει ότι η οικονομική πρόταση των ιθυνόντων του γαλλικού συλλόγου, είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτήν την Μπάγερν Μονάχου.

Επίσης, ο Κιλιάν Μπαπέ, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Μανέ και πλέον απομένει να διαπιστωθεί, ποιά είναι η επιλογή και η προτίμηση του ικανότατου Αφρικανού επιθετικού.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069