Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ  ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμα μια φορά μέσα σε προεκλογική περίοδο όπως έγινε και στις βουλευτικές  εκλογές η Δημοτική αρχή της Ραφήνας επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που δε συμφωνεί  με την αντιλαϊκή πολιτική της… 

Στα αιτήματα της Δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ραφήνας–Πικερμίου» για  παραχώρηση δημοτικού στεγασμένου χώρου προκειμένου να παρουσιάσει σε μια  εκδήλωση τις θέσεις της και τους 45 υποψηφίους της στους Ραφηνιώτες και Πικερμιώτες, μπροστά στις τοπικές εκλογές για Δήμο και Περιφέρεια στις 8 Οκτώβρη, η δημοτική αρχή  αλλά και οι οργανισμοί του Δήμου στους οποίους απευθύνθηκε, ΑΡΝΗΘΗΚΕ σε ένα  κατήφορο αντιδημοκρατικού αυταρχισμού.  

Η απάντηση ήταν ότι υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν επιτρέπει  την παραχώρηση δημοτικών κλειστών χώρων για πολιτικές ή ανάλογες εκδηλώσεις.  Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις που πήραν αυτή την απόφαση. 

Οι δημοτικοί χώροι ,το ΚΑΠΗ, το Πνευματικό Κέντρο, οι αίθουσες εκδηλώσεων των  σχολικών κτηρίων κ.α. είναι προσβάσιμοι και φιλόξενοι σε κάθε επιχειρηματική δράση, σε  κάθε άλλο φορέα, αλλά αν θέλουν οι Ραφηνιώτες και Πικερμιώτες να μαζευτούν και να  μιλήσουν μπροστά στις εκλογές ή για κάποιο θέμα που τους απασχολεί στην πόλη τους, 

στους χώρους που φτιάχτηκαν και συντηρούνται με το δικό τους ιδρώτα και αίμα από την  φορομπηξία του Δήμου, βρίσκουν τις πόρτες ΚΛΕΙΣΤΕΣ. 

Προφανώς ο κ. δήμαρχος, βάζει για ακόμα μια φορά την αγαπημένη στολή του  αυταρχικού σερίφη που αγωνιά μήπως ακουστεί και καμιά άλλη φωνή πλην της  δικής του, ώστε να μπορεί ανενόχλητος να συνεχίζει να χαρατσώνει με υπέρογκα τέλη  τους δημότες, να εμπορευματοποιεί τους δημόσιους χώρους, απειλώντας αγωνιστές που  παλεύουν για μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, συκοφαντώντας μαθητές (ανακρίνοντας 

και τους γονείς τους) και εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στα  σχολεία και για το έγκλημα στα Τέμπη.  

Προφανώς ο κ. δήμαρχος φοβάται να έρθει αντιμέτωπος με μια πραγματική  αντιπολίτευση που δε θα του χαϊδεύει τα αυτιά και που δε θα ψηφίζει μαζί του νέα  ανταποδοτικά τέλη και αυξήσεις αλλά μαζί με τους δημότες θα αντιστέκεται σε όλα τα  αντιλαϊκά σχέδια , στην «ανάπτυξη» – άραγε για το συμφέρον ποιού; – και στα σχέδια  που «οραματίζεται» για το λιμάνι και το Μέγα Ρέμα, που τελικά υποβαθμίζουν τη ζωή των  πολλών για τα συμφέροντα των κατασκευαστικών εταιρειών και του εφοπλιστικού  κεφαλαίου.  

Δηλώνουμε ότι η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης θα ακουστεί με κάθε τρόπο και  καλούμε το λαό στην εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης μπροστά στις  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές την Κυριακή 10/9 στις 7.00 μ,μ στην κεντρική  πλατεία της Ραφήνας με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας  Παναγιώτη Ευαγγέλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νίκος Δάρδαλης,  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια της Αττικής.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069