Ηλίας Μαμαλάκης: Άγριο χώσιμο στο Masterchef – «Άδειασε» τους κριτές και τους παίκτες!

Καταπέλτης ο Ηλίας Μαμαλάκης σε ανάρτησή του για το MasterChef. «Έριξε τα βέλη» του σε παίκτες και κριτές!

Ηλίας Μαμαλάκης: Άγριο χώσιμο στο Masterchef – «Άδειασε» τους κριτές και τους παίκτες!

Η τελευταία δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef είχε άρωμα πολίτικης κουζίνας και οι κριτές υποδέχτηκαν στην κουζίνα τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά.

Κάποιοι από τους παίκτες δεν γνώριζαν αρκετά για αυτή την κουζίνα και όσα είδε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef τον έκαναν να ξεσπάσει μέσω facebook.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιοριστικέ να δήλωση την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδοπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο.»

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069