Ηράκλειο: Ληστεία σε φαρμακείο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου – Ο δράστης άρπαξε 200 ευρώ αλλά συνελήφθη

Τι βρέθηκε στην κατοχή του δράστη

Ηράκλειο: Ληστεία σε φαρμακείο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου – Ο δράστης άρπαξε 200 ευρώ αλλά συνελήφθη

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχθηκε σε φαρμακείο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκε έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, εξανάγκασε την ιδιοκτήτρια και μια υπάλληλο να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που έφτασαν στο σημείο, ο δράστης αναζητήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 129 ευρώ ως μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ένα μαχαίρι, τα είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε την ημέρα της ληστείας, καθώς και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για τη ληστεία.

Η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στις παθούσες. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069