Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης: Σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και βασικής υποστήριξης ζωής

Ο Δήμος Μαραθώνος με την επιστημονική συνεπικουρία του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο  εφαρμογής προγραμμάτων ευαισθητοποίησης της κοινότητας, υποστηρίζει έμπρακτα το Σεμινάριο με θέμα  «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED)». Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μέλη αθλητικών συλλόγων, μέλη συλλόγων γονέων και  κηδεμόνων, μέλη εθελοντικών ομάδων, όργανα σωμάτων ασφαλείας, επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού  και της εστίασης, επαγγελματίες οδηγούς και λοιπούς ενδιαφερόμενους . 

Η δημιουργία του σεμιναρίου προέκυψε έπειτα από αναγνώριση της ανάγκης για ενημέρωση στο ζωτικής  σημασίας αντικείμενο, που αφορά την παροχή «Πρώτων Βοηθειών» (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ-CPR) σε θύμα που έχει υποστεί είτε ανακοπή, είτε πνιγμονή (choking) και την υπόδειξη της ορθής  θέσης ανάνηψης. 

Μέσα από αυτή τη δράση στόχος είναι η διάδοση της γνώσης και εν τέλει η ουσιαστική εκπαίδευση στη  «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» του συνόλου των συμπολιτών  μας για ένα Δήμο πιο ασφαλή.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069