Κοινότητα Βαρνάβα : Δυστυχώς το παραμύθι συνεχίζεται

0
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ

Ανακοίνωση Κοινότητας Βαρνάβα : Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπούσουλας ύστερα από πολλές δεσμεύσεις και αναβολές θα στείλει αύριο συνεργείο για τον στολισμό της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα . Αυτό που τελικά θα παραμείνει άγνωστο είναι η συντήρηση του οδικού δικτύου.

Οι υποσχέσεις ξεκινούν επί κ. Σωτηρίου από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και ανανεώνονταν ανά εβδομάδα. Τον αντικαταστήσε ο κ. Μπούσουλας και δυστυχώς το παραμύθι συνεχίζεται ύστερα από την σημερινή επικοινωνία.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και θα πρέπει να καταλάβει η Διοίκηση του κ.Τσίρκα, ότι οι Δημότες του Βαρνάβα πού ανήκουν στο Δήμο Μαραθώνα, πληρώνουν τα ίδια πανάκριβα δημοτικά τέλη με αυτά τής Ν.Μάκρης.

Το τεχνικό πρόγραμμα που εισηγήθηκε το Κοινοτικό συμβούλιο του Βαρνάβα με ομόφωνη απόφαση του, είναι το ίδιο με αυτό του 2020, αφού απ τις προτάσεις μας δεν υλοποιήθηκε σχεδόν τίποτα αν εξαιρέσουμε τις μπάρες ασφαλείας στον δρόμο της παραλίας μας.

Κατά τα άλλα από το 2019 περιμένουμε ακόμα και τούς καθρέπτες για τούς οποίους ο ίδιος ο Δήμαρχος δεσμευόταν στις διάφορες συναντήσεις πού έκανε με τούς συγχωριανούς μας. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΤΣΙΡΚΑ.

Με τον νέο χρόνο θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα με άλλους τρόπους καθώς στα δύο χρόνια πού πέρασαν είχαμε όλη την καλή διάθεση για συνεργασία.

Σπύρος Ηλίας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *