Κοινότητα Βαρνάβα: Τρίτη ημέρα χωρίς νερό!!!

Δεν ίδρωσε το αφτί τους, ούτε καν όταν άρχισε η αντιπυρική περίοδος σε μια πολύπαθη περιοχή, που έχει καεί πολλές φορές και στην οποία κατά την καλοκαιρινή περίοδο πολλαπλασιάζονται οι παραθεριστές και οι ανάγκες μεγαλώνουν.

Καλούμε την Δημοτική αρχή, να έρθει να απολογηθεί και να απαντήσει στους κατοίκους, γιατί από τον Μάιο διακόπτεται η υδροδότηση;;; Δεν υπάρχουν λεφτά για την δημιουργία υποδομών δικτύου- δεξαμενής ώστε να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες των κατοίκων; Υπάρχουν ομως για έργα όπως ο ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Γραμματικού, για μουσεία πού θα προβάλλουν την οικολογική συνείδηση, για έργα της περιφέρειας πού τα επιλέγουν και τα βγάζουν οι εργολάβοι!!!!

Η Κοινότητα Βαρνάβα, στέλνει μήνυμα στην δημοτική αρχή: Η δίκαιη οργή των κατοίκων, θα πέσει στα κεφάλια σας.

Ακόμα και αν υπήρχε ίχνος ντροπής από την Δημοτική αρχή, δεν θα αποσιωπούσε, θα κορόιδευε και θα σκέπαζε την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής από Β. Ανέμων μέχρι την παραλία, που στερούνται το κοινωνικό αγαθό που λέγεται νερό.

Τι κ αν με ομόφωνη απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου, στο πλαίσιο της έκτακτης ανάγκης από τις καταστροφές της Μήδειας, υποδείχτηκε σημείο για εγκατάσταση νέας δεξαμενής που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα της παραλίας; Η Δημοτική αρχή όχι μόνο δεν υλοποιεί αυτήν την απόφαση όπως και πολλές άλλες, αλλά δεν αντικαθιστά τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από την πηγή Ντόρμπερη ως τον Άγιο Δημήτρη!!!

Θα παραμείνει το παλιό δίκτυο που συνεχώς δημιουργεί βλάβες, ο εκτεθειμένος αγωγός που προσωρινά περνάει μέσα απ’ το ρέμα καθώς ο συγκεκριμένος έχει και μικρότερη διατομή από αυτόν πού συνεχίζει παραλιακά. θα επισκευάσουν την παλιά δεξαμενή με ότι συνεπάγεται αυτό και λειτουργικά και οικονομικά!!!Τι κ αν η Κοινότητα Βαρνάβα, αγωνίζεται να λύσει βασικά λαϊκά προβλήματα όπως η υδροδότηση, δρόμοι συγκοινωνία;

Η Δημοτική αρχή, πλήρως υποταγμένη στις οδηγίες της Ε.Ε, της Κυβέρνησης, του ταμείου ανάκαμψης, του Πράσινου “New Deal,” θέλει να μετατρέψει το νερό από κοινωνικό αγαθό σε άλλη μία πηγή ανταποδοτικών εσόδων για τον Δήμο, διαλύοντας τις υπηρεσίες ύδρευσης δίνοντας τα όλα βορά σε ιδιώτες!!!

Έρχεται σήμερα να επικαλεστεί ο Δήμαρχος ότι ‘’λεφτά δεν υπάρχουν’’ για να αλλάξει όλο το δίκτυο κ όλα αυτά ύστερα από 2 χρόνια μετά την ΜΗΔΕΙΑ κ έχοντας μπει στην καλοκαιρινή περίοδο!!!

Η Δημοτική αρχή Τσίρκα-Κυπαρίσση κινείται στην λογική ‘’τάξε και δεν φτωχαίνεις’’, μόνο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πείρα, έχουν αγωνιστική διαδρομή και δεν μπορούν να τους κοροϊδέψουν άλλο.

Σπύρος Ηλίας Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069