La Costa Beach Bar: Kαλοκαίρι στο «νησί» του Ζούμπερι

Ζωnews.gr

Ανάμεσα στις παραλίες της Αττικής που θυμίζουν νησί, αυτή του Ζούμπερι καταφέρνει να ξεχωρίζει!

 

Και τι αναζητά κανείς το καλοκαίρι; Θάλασσα, ξαπλώστρα, ομπρέλα και έναν καλό καφέ για να αλλάξει την διάθεσή του και να αποδράσει από την καθημερινότητα!

Ένα σημείο σταθμός στο Ζούμπερι (Νέα Μάκρη) που θα απολαύσεις ξεκάθαρα τα παραπάνω είναι το La Costa Beach Bar! Η αίσθηση ότι μεταφέρεσαι σε ένα εξωτικό μέρος κυριαρχεί! Χαλαρή lounge μουσική ή ξεχωριστές επιλογές του dj προσθέτουν σε όλη αυτή την αίσθηση από το πρωί έως αργά το βράδυ!

 

 

 

Και φυσικά μην αρκεστείς μόνο στον καλό του καφέ και στο free wifi!

 

Οι επιλογές σε δροσερά ροφήματα είναι εξαιρετικές! Καλύπτουν και τους λάτρεις των φυσικών ροφημάτων ενώ δεν λείπουν οι πρωτότυποι και εύγευστοι συνδυασμοί!

 

 

 

Υπέροχα καλοκαιρινά cocktails σε μεγάλη ποικιλία δίνουν την ξεχωριστή νότα που αναζητάς και φυσικά αν πεινάσεις θα βρεις μια υπέροχη λίστα αλμυρών αλλά και γλυκών επιλογών που θα καλύψουν απόλυτα το κενό σου!

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται, το κατάστημα έχει επιλέξει ξύλινες ξαπλώστρες που ταιριάζουν στο ύφος του χώρου, εξασφαλίζοντας τη σωστή απόσταση και φυσικά απολυμαίνονται σε κάθε πελάτη!

 

Το καλοκαίρι πρέπει να είναι όπως μας αρέσει ακόμη και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες!  Γι αυτό το La Costa Beach Bar είναι μια από τις προτάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι σε διακοπές ακόμη κι αν πας μόνο για λίγες ώρες!

 

 

Αν έχεις διάθεση για απογευματινό ή βραδινό ποτάκι στο ίδιο moodτο La Costa Beach Bar συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ, μεταμορφώνοντας τις ημέρες ρουτίνας και προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη!

 

 

 Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη!

Έλα κι εσύ για μπάνιο ή βόλτα στο La Costa Beach Bar και ζήσε ένα μαγικό καλοκαίρι μόλις μια ανάσα μακριά από την Αθήνα!

Πάρε μια γεύση της εκπληκτικής Summer ατμόσφαιρας στο facebook page του La Costa εδώ και… Καλές βουτιές! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E_BXm_tWEAEpvjj
10
previous arrow
next arrow

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069