Μανώλης Γεωργάτος : Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή της κοινοτικής συμβούλου Νέας Μάκρης κυρίας Έλενας Παπαϊωάννου

Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή της κοινοτικής συμβούλου Νέας Μάκρης κυρίας Έλενας Παπαϊωάννου στην ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας με αφορμή -όπως η ίδια αναφέρει- την μη υποστήριξη της κόρης της από την Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ), η οποία διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και το Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης.

Η κυρία Παπαϊωάννου, εδώ και αρκετές ημέρες έχει ενημερωθεί για τις διαδικασίες που ακολουθούνται (ως προς την εγγραφή κάποιου) στο Κολυμβητήριο. Κλήθηκε λοιπόν να προσκομίσει το απαραίτητο έγγραφο που θα αποδείκνυε ότι η κόρη της είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, κάτι που δε συνέβη. Σχετικά με το θέμα της «οικονομικής στενότητας» που επικαλείται η κυρία Παπαϊωάννου, θα θέλαμε να της υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, ειδικά τα τελευταία χρόνια… και πάλι όμως δεν προσκόμισε κάποιο σχετικό έγγραφο!

Στο Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης -όπως και σε όλες ανεξαιρέτως τις εγκαταστάσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης- υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που τηρούνται ευλαβικά για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως των πολιτικών τους πεποιθήσεων κυρία Παπαϊωάννου. Υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, που πραγματοποιούνται μόνο όταν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Με την διαχείριση δημοσίου χρήματος είμαστε ιδιαίτερα συνεπείς.   

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην κόρη της κυρίας Παπαϊωάννου «καλή επιτυχία» στις εξετάσεις της και στην ίδια να μεταφέρει μέσω των επιστολών της, την πραγματική εικόνα των περιστατικών που δήθεν την ταλαιπωρούν. 

Μανώλης Γεωργάτος 

Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069