MasterChef: Παίκτες «πλακώθηκαν» μπροστά στους κριτές (vid)

Ανταγωνισμός, ένταση και στρατηγικές επιλογές, ήταν μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του bootcamp του MasterChef 6, το οποίο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (7/2) μέσα από τη συχνότητα του Star.

Με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το “χρυσό εισιτήριο” και την είσοδό τους στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι, δυο από αυτούς δεν δίστασαν να “λύσουν τις διαφορές” τους ακόμα και μπροστά στους τρεις κριτές του reality μαγειρικής, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης και ο Βασίλης έφτασαν μπροστά στους κριτές με την προσπάθεια του τελευταίου να κερδίζει τελικά την πολυπόθητη ποδιά και το εισιτήριο για το σπίτι, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει πως ο μαγειρικός του αντίπαλος δεν τον επέλεξε γιατί θεωρούσε ότι ήταν ένας καλός αντίπαλος, αλλά κακός.

“Ο κύριος Δημήτρης δεν επέλεξε εμένα γιατί με θεωρεί έναν καλό αντίπαλο, αλλά κακό. Όταν ήρθε πίσω, είπε σε όλους ότι με θεωρεί έναν καλό αντίπαλο, αλλά μετά είπε πως δεν με θεωρεί καλό αντίπαλο, απλά δεν ήθελε να το μπει μπροστά στις κάμερες. Αυτό εμένα μου έκανε μόνο καλό”, δήλωσε ο παίκτης του MasterChef με τον Δημήτρη να αντιδράει στα “ψεύδη” του αντιπάλου του.

Έχοντας στη συνέχεια οι δυο τους μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, ο Δημήτρης του απάντησε λέγοντας: “Σε παρακαλώ, είσαι νέο παιδί και είναι ντροπή. Δεν σου ξεστόμισα τίποτα, δεν σου είπα τίποτα, παρά προτίμησες να πεις κάτι αναληθές και ψευδές. Είσαι νέο παιδί και δεν θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου. Οι κουζίνες έχουν μάχες μαγειρικές, όχι ίντριγκες, όχι ψεύδη. Αυτό θα σε κάνει να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση στο μέλλον”.

Πηγή: iefimerida.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069