ΜΕΔΗΜ: Ο Δήμος και οι δημότες μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

0

Έπειτα από το χτεσινό (28.12.2021) Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκε και η εκκαθάριση της ΜΕΔΗΜ ΑΕ ( Μονομετοχική Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα )ενημερώνουμε προς αποφυγή παραπληροφόρησης, ψευδών και κακόβουλων δημοσιευμάτων.

Ο Δήμος και οι δημότες μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Σε αντίθεση με μέρος της αντιπολίτευσης που ψήφισε την αποδοχή του χρέους για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, με τη συνεργασία των εκκαθαριστών και της νομικής μας υπηρεσίας, ο Δήμος δεν οφείλει να αναλάβει τις υποχρεώσεις (περ. 700.000 €) που προέκυψαν από την εκκαθάριση της ΜΕΔΗΜ.

Όποιος υποστηρίζει κάτι αντίθετο είναι εκτός τόπου και χρόνου! Παραλάβαμε πολλά και ανοιχτά μέτωπα, όπως το Πολιτιστικό Μαραθώνα την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Μαραθώνα και άλλα θέματα, όμως με συντονισμένες ενέργειες τα λύσαμε.

Ειδικά για τη ΜΕΔΗΜ, τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης που αφορούν έως τη χρήση του 2016 όταν και έκλεισε η επιχείρηση, βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος των αρμόδιων αρχών για τις αιτίες που δημιούργησαν το έλλειμμα όπου και θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν.

Η αλήθεια είναι μια και μόνο μία, η σελίδα γύρισε και όλα μπαίνουν σε μία τάξη.

Οι ανίδεοι, οι συκοφάντες, καλά θα κάνουν να πληροφορούνται και να μην διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και ανακρίβειες.

Στα δύο αυτά χρόνια όσο και να θέλουν μερικοί το πισωγύρισμα, ο δήμος μας προχωρά και μπαίνουν τα θέματα σε σειρά και με πλήρη διαφάνεια.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *