Ο Μέξης Ισίδωρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Μάκρη όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του και έχει καταγωγή από το Γραμματικό. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Μηλίου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Ελπίδα, που είναι φοιτήτρια και τον Άγγελο που είναι μαθητής του 1ου Λυκείου Νέας Μάκρης.

Τελείωσε το Λύκειο Νέας Μάκρης και στη συνέχεια σπούδασε κομμωτική στην Ακαδημία του Vidal Sassoon στο Λονδίνο.

Συμμετείχε σε διεθνή ευρωπαϊκά επιμορφωτικά σεμινάρια της Εssential Looks σε Βαρκελώνη, Αμβούργο και Βιέννη και της Schwarzkopf Academy στο Λονδίνο, μεταξύ των οποίων Γενικές Αρχές Marketing για κομμωτές, Aρχές διαπροσωπικής επικοινωνίας, Sales Management, Αρχές Ηγεσίας.

Από το 2004 δραστηριοποιείται επαγγελματικά με δική του επιχείρηση στη Νέα Μάκρη. 

Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Νέας Μάκρης και πρόσφατα ανέλαβε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΘΗΣΕΑΣ Νέας Μάκρης. Επίσης είναι μέλος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής, του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, εκπρόσωπος της α’ βάθμιας και της β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος στην Ένωση Γονέων του Δήμου Μαραθώνα.

«Πιστεύω ότι η εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια με την ενασχόληση μου με τα κοινά, μαζί με τη διάθεση και τη θέληση που έχω να προσφέρω στη πόλη μας, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για Τοπικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης με την παράταξη «Πορεία Πράξης» του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη πορεία δημιουργίας και ανάπτυξης με ακόμη περισσότερα έργα και υποδομές σε όλο τον Δήμο μας», λέει ο ίδιος.