Νέο Φάληρο: Εκδήλωση τιμής για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Την προσεχή Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμού Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»), με πρωτοβουλία των Συλλόγων των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και των Μαυρομματιανών Καρδίτσας, «Ο Καραϊσκάκης».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά, Ιωάννης Μώραλης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης & Βουλευτής Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Οπλιτών του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές Αρχές.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Για πληροφορίες για την εκδήλωση www.karditsiwtes.gr και στα τηλέφωνα 210.3301370 & 210.2312280.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα περιορισμού εξάπλωσης του covid-19, ενώ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση μάσκας από όλους.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069