Ο.Λ.Ρ. Α.Ε: ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής συνείδησης, η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε.  στις 26/10/2023 πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως κάθε χρόνο, άσκηση αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης στον Παλαιό Λιμένα Ραφήνας, η οποία έχει στόχο την καλύτερη ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων, χρηστών λιμένα αλλά και του προσωπικού της, ώστε να μπορούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αντιμετωπίσουμε ένα αντίστοιχο περιστατικό. 

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με την  ανάδοχο εταιρεία Antipollution, η οποία είναι υπεύθυνη για την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και καταστολής θαλάσσιας ρύπανσης εντός των περιοχών δικαιοδοσίας της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Αποδέκτες της πρόσκλησης για συμμετοχή στην άσκηση ήταν το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, το προσωπικό της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε., η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, τα Σωματεία Αλιείας και Καβοδετών, οι Ναυτικοί Όμιλοι και τα πρακτορεία του λιμανιού.

Η άσκηση, η οποία περιλάμβανε πρακτική αλλά και θεωρητική εκπαίδευση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ασφάλεια.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069