Οι Θέσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Παπαϊωάννου

Ο κ. Παπαϊωάννου με ένα άκομψο και ατεκμηρίωτο κείμενο σε ανάρτηση του στο facebook ανακοίνωσε την παραίτησή του από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε. Σε αυτή την ανακοίνωση κάνει διαχωρισμό των δημοτικών συμβούλων σε «αρεστούς» και «χρήσιμους» θέτοντας τον εαυτό του και μόνο ως «χρήσιμο»Υπεροψία, ναρκισσισμός ή συντακτικό λάθος;

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται σε προσκόμματα που του προκαλούσε συχνά η δημοτική αρχή κάτι το οποίο ο ίδιος αναίρεσε λίγες ημέρες μετά στην συνέντευξη που παρέθεσε σε τοπική εφημερίδα μιλώντας για το έργο το οποίο διετέλεσε από τις θέσεις ευθύνης που του είχε αναθέσει ο δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας. Είναι εύλογα κατανοητό πως αν είχε βρει προσκόμματα δεν θα είχε να παρουσιάσει το παραμικρό έργο από αυτό που παρουσίασε και δεν θα ήταν σίγουρα στη θέση να χαρακτηρίσει τον κ. Στέργιο Τσίρκα με την ακόλουθη φράση «ο Δήμαρχος είναι εργατικός, τρέχει, διεκδικεί έργα».

Ο κ. Παπαϊωάννου επιλέγει δυστυχώς να παίξει παιχνίδια μικροπολιτικής σημασίας τώρα που με μεγάλο αγώνα της τωρινής διοίκησης έχει επιτελεστεί ένα σημαντικό έργο στον δήμο μας όπως είναι η ανακατασκευή των σχολικών μονάδων, η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου μετά από 11 χρόνια, η ίδρυση και λειτουργία του Νηπιαγωγείου στην 5η Κατασκήνωση, η ανακατασκευή των παιδικών χαρών, η ένταξη του δήμου μας στο πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης» και άλλα πολλά. Τώρα που είναι δρομολογημένα και ουσιαστικά βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών για τα ακόλουθα μεγάλα έργα όπως είναι η αποχέτευση, η αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης σε Μάτι και Ζούμπερι, οι ασφαλτοστρώσεις, η κατασκευή του πάρκου στο κτήμα ΝΑΤ, η ανακατασκευή του σταδίου Μαραθώνα, η περιφερειακή οδός Κοινότητας Μαραθώνα, η οριστική διευθέτηση του Πολιτιστικού στον Μαραθώνα, η δρομολόγηση αγοράς οικοπέδου για ανέγερση Λυκείου στο Μαραθώνα και πολλών άλλων. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η αυτοδιοίκηση ασκείται ομαδικά, συλλογικά και όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά οφείλει να γνωρίζει ότι είναι μια απαιτητική προσπάθεια. Πρέπει να διαθέτει αξιοπρέπεια, υπομονή, επιμονή, αντοχές, να κάνει το καλύτερο που μπορεί και να μην τα παρατά.

Γραφείο Τύπου

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069