Παναθηναϊκός: Η θέση των πράσινων για τα εισιτήρια του Super Cup

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη διάθεση combo εισιτηρίων για το Super Cup της Ρόδου, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει να διατεθούν μεμονωμένα στις 4 ομάδες και σε σε ξεχωριστές ζώνες.

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το Super Cup της Ρόδου (1-2 Οκτωβρίου) ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, είχε διαχωρίσει τη θέση του προτείνοντας να δοθούν τα εισιτήρια μεμονωμένα στους φιλάθλους των ομάδων, σε ξεχωριστές ζώνες. 

Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει την παραπάνω θέση μέσω του νέου Προέδρου, Βασίλη Παρθενόπουλου, που βρίσκεται για σχεδόν 20 χρόνια στο «τριφύλλι», έχοντας περάσει από ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είναι πλέον ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, αντικαθιστώντας τον Τάκη Τριαντόπουλο και του νέου Γενικού Διευθυντή, Σταύρου Ντίνου, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2014, πήρε την μέχρι πρότινος θέση του Παρθενόπουλου, αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Διευθυντή. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε περάσει από αυτόν τον ρόλο και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Τελικά, ο ΕΣΑΚΕ μαζί με την αστυνομία αποφάσισαν τη διάθεση combo εισιτηρίων για το Super Cup στο οποίο μετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός.

Πηγή: onsports.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069