Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου για την αναφορά στο πρόσωπό του

Ο Γιάννης Μπέζος ήρθε ξανά στο επίκεντρο και αυτή τη φορά όχι από κάποια δικιά του ατάκα αλλά από την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο πρόσωπό του την ημέρα της απολογίας του.

Με αρκετά ξεσπάσματα και έντονα φορτισμένες στιγμές στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχώρει. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!», είχε πει ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει σπάσει τη σιωπή του μέχρι σήμερα. Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρήκε τον ηθοποιό στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να τον ρωτήσει για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Εκείνος όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σε όλα αυτά και είπε στη ρεπόρτερ: «Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069