Σεπόλια: Στην ανακρίτρια οι τρεις κατηγορούμενοι για τους βιασμούς της 12χρονης

Στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφθασαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής και θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Σημειώνεται ότι οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Το προφίλ των τριών συλληφθέντων

Ο πρώτος είναι 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κατ΄εξακολούθηση.  Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις που του αποδίδονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχυριστεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας πως βρέθηκε δύο φορές με την 12χρονη αλλά ποτέ δεν ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τις συναντήσεις τις έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο δεύτερος είναι ένας 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά. Ο 36χρονος ο οποίος είναι και αυτός ανύπαντρος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής ενώ φέρεται να τον αναγνώρισε η ανήλικη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην δεύτερη κατάθεση της την περασμένη Τετάρτη. Και αυτός φέρεται να ξεκίνησε τις επαφές με το κορίτσι μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο τρίτος είναι ένας 34χρονος από το Παγκράτι, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να κανόνιζε συναντήσεις με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Πηγή: cnn.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069