Στάθης Σχίζας: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star λόγω προσωπικών ψυχολογικών πιέσεων.

Όλο τον καιρό δεν είχε τοποθετηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή του να φύγει από το παιχνίδι παρά τις καλές του αποδόσεις.

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Έτσι λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαρτίου, ο πρώην παίκτης έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση μιλώντας με όμορφα λόγια για την εμπειρία του και ευχαριστώντας το κοινό για όλη την στήριξη.

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε .. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου .. Ήταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή .. Ήταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί .. πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες .. Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή .. που ήταν υπέροχη ..και ήμασταν παρέα σε αυτό .. σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα .. τα λόγια είναι περιττά για εσάς .. επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν.. Σας αγαπώ πολύ όλους .. survivors για πάντα».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069