Survivor All Star: Έξαλλος ο Τάκης με τον Παναγιώτη – «Όπα, δεν δέχομαι να με σπρώχνεις»

Ένας χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την ήττα τους. Υπήρξε αρκετός εκνευρισμός και διαφωνίες μεταξύ των παικτών του Survivor All Star.

Η Μελίνα Μεταξά βγήκε υποψήφια, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας υποκίνησε την υπόλοιπη ομάδα να την ψηφίσει. Ωστόσο, συνέβη και το εξής παράξενο. Πέρα από τη Μελίνα ψήφο πήραν ακόμη 6 άτομα, με τον Γιώργο Λιανό να έχει χάσει τα λόγια του. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό», είπε γεμάτος απορία.

Υπενθυμίζεται ότι για αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τζο Μαριδάκη και Μελίνα Μεταξά.

Μετά την ψηφοφορία ο Παναγιώτης πήρε θέση για το πώς βγήκε στον τάκο η Μελίνα, λέγοντας πως η Τζο της είπε ότι συζητήθηκε κάτι τέτοιο από τον Τάκη. Ο Τάκης εκνευρισμένος τον διέκοψε και τα αίματα άναψαν.

«Άσε με να μιλήσω ρε τρελέ λίγο», είπε ο Παναγιώτης στον Τάκη, με εκείνον να γίνεται έξαλλος και να φωνάζει: «Όπα, δεν δέχομαι να με σπρώχνεις και να με λες τρελό. Αυτό μην το ξανακάνεις. Έχεις πολύ τσίτα μέσα σου, ηρέμησε.»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης εξήγησε: «Αντιλήφθηκα ότι ο Τάκης μιλάει τη Τζο για ψηφοφορία. Δεν ρώτησα ποτέ τη Τζο τι έχει γίνει και μετά είδα έναν Τάκη έξω φρενών στην καλύβα.»

Ο Τάκης τον ξαναδιέκοψε φωνάζοντας και τότε ο Παναγιώτης αποχώρησε από το συμβούλιο.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069