Survivor spoiler 31/03: «Αποχωρούμε, αντίο…»: Μαζική αποχώρηση παικτών από το Survivor 5!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 31/03: «Αποχωρούμε, αντίο...»: Μαζική αποχώρηση παικτών από το Survivor 5!

Survivor spoiler 31/03: Ο κακός χαμός στο Survivor 5 με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι σε κατάσταση αμόκ!

Τι συνέβη; Αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων πλησίασαν την παραγωγή και απείλησαν με μαζική αποχώρηση καθώς και να πάνε νομικά τον Τούρκο παραγωγό του Survivor. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που συνέβη και πέρσι με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος πήγε στα άκρα την κατάσταση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Βέβαια ο λόγος, αυτή την φορά, δεν ήταν ότι θα δοθεί παράταση στο ριάλιτι αλλά οι αποφάσεις του Τούρκου που είναι εις βάρος των παικτών.

Ποια είναι η τελευταία απόφαση του Ατζούν που έκανε έξαλλους τους παίκτες και ειδικά αυτούς που είναι μέσα από την πρώτη μέρα; Ότι συνεχίζει να βάζει μέσα νέους παίκτες. Αυτό δίνει μεγαλύτερη παράταση στο παιχνίδι από την μια αλλά βάζει στο κόλπο της διεκδίκησης των 100.000 ευρώ κι άλλους παίκτες.

Δηλαδή μόλις οι παίκτες κάνουν το σταυρό τους που φεύγει ένας παίκτης και φτάνουν πιο κοντά στον στόχο τους, τσουπ ο Ατζούν τους πετάει μέσα άλλους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι και ξεκούραστοι είναι και διαβασμένοι, αφού ξέρουν τι παίζει έξω και τον ρόλο του κάθε παίκτη και φαγωμένοι είναι!

Survivor spoiler 31/03: 'Αποχωρούμε, αντίο...': Μαζική αποχώρηση παικτών από το Survivor 5!

Μάλιστα πολλοί εξ’ αυτών, όπως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, είναι και προκλητικοί με αποτέλεσμα να νευριάζουν αρκετοί παίκτες και να βγάζουν προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα. Όλα αυτά έκαναν έξαλλους τους παίκτες που είναι από την αρχή μέσα στο ριάλιτι και μετά από ένα μικρό μίτινγκ μεταξύ τους αποφάσισαν να απειλήσουν την παραγωγή.

“Το ποτήρι ξεχείλισε Ατζούν. Αποχωρούμε μαζικά. Δεν γίνεται να μας βάζεις συνέχεια νέους παίκτες μέσα. Αν δώσεις παράταση στο ριάλιτι θα σε πάμε δικαστικά…”, ήταν τα λόγια των παικτών με τον Ατζούν να εμφανίζεται επηρεασμένος και να ετοιμάζει τις κινήσεις του. Ποιες θα είναι αυτές; Θα μάθουμε πολύ πολύ σύντομα… Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069