Συγκέντρωση αγαθών στον Προβάλινθο από το ΠΥΣΕΘ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

0

Συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθεί ενόψει εορτών αυτή την εβδομάδα, από το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου.

Το ΠΥΣ.ΕΘ. με το Griechische Welle Wien (Ελληνικό Κύμα της Βιέννης) πραγματοποιεί μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία αυτές τις Άγιες ημέρες, συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας .

Τα προϊόντα θα παραδώσουν την Πέμπτη 30/12/21 στις 14:00 στο κοινωνικό παντοπωλείο του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ .

Από αύριο Δευτέρα έως την Πέμπτη (27-30/12/21) όσοι κάτοικοι το επιθυμούν μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και να παραδώσουν τις προμήθειες στη βάση του πυροσβεστικού σώματος, Λ. Μαραθώνος & Μάνου Κατράκη, Νέα Μάκρη (6982345678) από τις 11:00-14:00.

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας, Είδη υγιεινής, Είδη ένδυσης – υπόδησης, Βιβλία – παιχνίδια, σχολικά-βρεφικά είδη

Την Πέμπτη 30/12/21 στις 14:00 τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Μάκρης για να μοιραστούν στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες του δήμου μας.

-Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβάλινθου ΠΥ.Σ.ΕΘ.) ασχολείται με την Δασοπροστασία, την Δασοπυρόσβεση, την διάσωση και τις Α’ βοήθειες. Ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2007 και είναι αναγνωρισμένο αρμοδίως από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με Αρ. Μητρώου Γ.Γ.Π.Π. 64/2008 και συμμετέχει έμπρακτα με τα οχήματα και τους εθελοντές του όπου χρειαστεί .

-Το Griechische Welle Wien, δραστηριοποιείται χρόνια με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύει.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *